Vi er Miljøfyrtårnsertifisert! 🌱

Vi er stolte av å kunngjøre at KB Elektro AS har blitt Miljøfyrtårnsertifisert.

Miljøfyrtårn er et anerkjent miljøsertifiseringsprogram for bedrifter, organisasjoner og virksomheter som ønsker å ta aktivt ansvar for miljøet og bærekraftig utvikling. Gjennom å bli Miljøfyrtårnsertifisert, forplikter vi oss til å jobbe systematisk med miljøforbedringer i tråd med nasjonale krav og internasjonale standarder.

Vår sertifisering som Miljøfyrtårn viser vår dedikasjon til å redusere vår miljøpåvirkning og fremme bærekraftige praksiser i alle aspekter av vår virksomhet. Dette inkluderer blant annet reduksjon av energi- og vannforbruk, avfallshåndtering, innkjøp av miljøvennlige produkter og tjenester, samt å fremme miljøbevissthet blant våre ansatte og kunder.

Ved å velge oss som din samarbeidspartner, velger du også en aktør som tar aktivt ansvar for miljøet og bærekraftig utvikling.

Vi ser frem til å fortsette vårt arbeid med å minimere vår miljøpåvirkning og bidra til en bærekraftig fremtid for kommende generasjoner.

For mer informasjon om vårt Miljøfyrtårnsertifikat, kan du se dette her Miljøfyrtårn Sertifikat , samt vår bærekraftsrapport https://rapportering.miljofyrtarn.no/stats/164535og våre bærekraftige tiltak, ta gjerne kontakt med oss.

Smarte og trygge løsninger til riktig pris

Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med å finne de beste løsningene for deg og dine behov.